apropiac hirdetesek

Ha keres, ha knl a Oldalunk nre vr. Ingyenes aprhirdets 1 perc alatt akr tbb aprhirdetsi oldalra is. Adja fel hirdetst oldalunkon is. Vrjuk ltogatst. www.apropiachirdetesek.firmcenter.com
A hirdet�s r�szletei >>


Feladva: 2008-03-15 15:08:28    

US warship downs drones fired from Houthi-held Yemen in Red Sea

Officials said the USS Carney assisted three vessels, including a British ship, that were attacked.

Read More

2023-12-04 04:07:14

Egyszer receptek, amik nem hinyozhatnak a karcsonyi menbl

Alig nhny ht van mr csak htra karcsonyig, ki lelkesebben, ki kevsb, de mindenki kszl mr az nnepekre ? amiknek a cscspontja ktsget kizran a szenteste, amikor felll a karcsonyfa, sszegylik a csald, az ajndkok vgre helykre kerlnek, gy vgl mindenki nagy elgedettsgben lhet le az nnepi asztalhoz.

Legynk szintk, a karcsonyi men kritikus pontja az nnepnek, minden vben kiemelt figyelemmel viseltetnk irnta az elkszletek sorn. gy mind jl tudjuk, hogy br vannak egyedi, egy-egy csaldra jellemz fogsok, ugyangy vannak tradicionlis telek is, amik a legtbb asztalon minden vben visszaksznnek. Ezek kzl gyjtttnk ssze nhny egyszer fogst pr hozzvalval, amiket klnsebb szakcstudomny nlkl is brki elkszthet.

Bejgli

hozzvalk:

1.2 kg finomliszt
160 g porcukor
36 g leszt
s zls szerint
440 g vaj (szobahmrsklet)
4 db tojssrgja
1 dl tej
5 db tojssrgja (megkenshez)
3 dbtojsfehrje(megkenshez)

A karcsonyi asztal elengedhetetlen eleme a bejgli. Egy nagyobb kevertlba ntsk bele a lisztet, a porcukrot, az lesztt, a st, majd keverjk el. A vajat vgjuk kisebb kockkra, adjuk hozz a lisztes keverkhez, s jl dolgozzuk ssze, amg a tszta morzsaszer nem lesz. Jhetnek a tojssrgjkat, majd annyi tej, amennyit a tszta kellemesen felvesz. Ha elkszltnk, fedjk le s tegyk a htbe 30 percre, hogy jl sszelljon, s ne keljen meg a keznk melegtl. A dis tltelkhez keverjnk ssze 400 gramm darlt dit 2,5 deci vzzel, 200 gramm cukorral, fahjjal s nmi narancs hjjal zls szerint. A kinyjtott tsztt osszuk egyenl darabokra, kenjk meg ket egyesvel a tltelkkel, majd tekerjk fel. Ezutn a bejglit fogpiszkl segtsgvel szurkljuk meg, s letakarva hagyjuk pihenni mg 30-40 percet. 180-os elmelegtett stben 25-30 perc alatt szp barnra stjk a tsztt, a stbl kivve hagyjuk kihlni, majd szeljk efl s tegyk az asztalra.

Mosolykalendrium ? A klnleges pillanatok csodja

Mindennap egy-egy szrakoztat, kedves, rdekes cikk vrja az olvaskat adventi kalendriumunkban.

Egy varzslatos karcsony a Lidl-lel!

Ecetes hal

hozzvalk:

2 kg ponty (vagy brmilyen msik kemnyhs folyami hal felszeletelve)
30 dkg finomliszt
4 db tojs
30 dkg zsemlemorzsa
5 dl napraforg olaj
4 nagy fejvrshagyma

Az ecetes hal egy knny s zletes vlaszts az nnepi vacsorn, egyttal frissessget is hoz a menbe.A felszeletelt, beszotthalat bepanrozzuk s b olajban kistjk. Egy nagy jnai tlba a karikra felszeletelt hagymval vltakozva rtegezzk. 6 evkanl ecet, ugyanennyi cukor s 1 liter vz sszekeversvel elksztjk az ecetes lt, babrlevllel, szegfborrsal s sval zestjk. A halat a forr ecetes lvel lentjk, s lefedve legalbb egy napig rleljk. A forr ecetes l tjrja a halat, s ha tbb napig ll, akkora benne lv nagyon vkon szlkk is eltnnek. Friss kenyrrel vagy burgonyasaltval tlaljuk.

Slt Mandula

hozzvalk:

5 dkg mandula (sszesen 1 bgre natr olajos mag (mandula, mogyor, makadmdi, di, kesudi))
5 dkg kesudi
5 dkg trkmogyor
5 dkg makadmdi
5 dkg di
2 ek kkusznektr szirup
10 dkg kkuszcukor (fl bgre)
1 teskanlfahj

A slt mandula az nnepi hangulat egyik jellegzetes nyencsge. Keverjk ssze az olajos magokat a kkusznektrral, fahjjal s a kkuszcukorral. Stpaprral blelt tepsibe egyenletesen tertsk el, majd elmelegtett stben 10-15 perc alatt ropogsra stjk. Egyszer, de nagyszer. Mit nagyszer, isteni!

Tojslikr

hozzvalk:

2.5 dl habtejszn
2 dl tej
1 db vanlia (rd)
3 db tojssrgja
18 dkg porcukor
1.5 dltiszta szesz(90-96%-os)

A tojslikr az nnepi idszak egyik klasszikusa, szerencsre nagyon knnyen elkszthet otthon is. A tejsznt s a tejet sszentjk, a vanlia rudat felhastva beletesszk s felforraljuk, majd a tzrl levve 8 dkg cukrot elkevernk benne s hagyjuk kihlni. A tojssrgkat 10 dkg porcukorral legalbb 10-15 percig keverjk gpi habvervel. A kihlt tejszn-tej keverkbl a vanlit kivesszk s leszrjk s kzi habver segtsgvel a tojsmasszhoz keverjk, majd hozzadjuk az alkoholt, amit szintn elkevernk benne. Szlesebb szj vegbe tltjuk s jl lezrjuk. vatsan, mrtkkel fogyasszuk.

Mzeskalcs

hozzvalk:

1 kg finomliszt
30 dkg porcukor
3 teskanl szdabikarbna
14 g mzeskalcs fszerkeverk (1 tasak)
30 dkg margarin
250 ml mz
3 dbtojs

Nincs karcsony mzeskalcs nlkl! Igazi klasszikus karcsonyi stemny, amit szerencsre elkszteni sem nehz. Elszr a szraz hozzvalkat keverjk alaposan ssze, majd jhet a tojs, a mz s a picit megolvasztott margarin. Addig gyrjuk, mg egynem, illatos, rugalmas tsztt nem kapunk. 3 rszre osztjuk, majd egyenknt kinyjtjuk 0,5 cm-es vastagsgra a tsztt. Kiszaggatjuk, stlemezre tesszk, ne szorosan, mert sls kzben sszennek. Megstjk. 2 tojsfehrjt flig felvernk robotgppel, majd 30 dkg porcukrot aprnknt hozzdolgozunk, s kemnyedsig keverjk. Az gy kapott cukormzzal kidsztjk a mzeskalcsokat.

Mindenkinek jtvgyat elre is!

Szponzorlt tartalom

A cikk a Lidl tmogatsval kszlt.

Kapcsold
Lidl mosolykalendrium
Mindennap egy-egy szrakoztat, kedves, rdekes cikk vrja az olvaskat adventi kalendriumunkban.

The post Egyszer receptek, amik nem hinyozhatnak a karcsonyi menbl first appeared on 24.hu.

Read More

2023-12-04 04:06:47

A kzikapitny: Mindenki tudja, mirt van itt

Golovin Vlagyimir, a magyar ni kzilabda-vlogatott szvetsgi kapitnya szerint minden jtkosa tudja, mi a tt s mit kell tennie Montenegr ellen az olimpiai kvalifikcis vilgbajnoksg csoportkrnek zr forduljban, a nyolc kz juts szempontjbl kulcsfontossg htfi rangadn.

Golovin az MTI-nek azt mondta, valamennyi jtkosa rendben van. A nyitkrben kisebb srlst begyjt s a Kamerun elleni szombati tallkozt az orvosi stb krsre kihagy szlsk, Gyri-Lukcs Viktria s Mrton Grta is rszt vesznek a dlutni edzsen s teljes rtk munkt vgezhetnek, gy a jelenlegi helyzet alapjn mindenki bevethet lesz htfn. Megjegyezte, hogy a montenegri csapat az els kt mrkzsn gyelt arra, hogy jtkosai ne nagyon fradjanak el, a kerett rotl Bojana Popovic szvetsgi kapitny 15 percenknt cserlte ket.

Semmi jat nem lttam tlk

? mondta, hozztve: a balkniak htfi felkszlsi mrkzsbl, amelyen 26-25-re kikaptak a vrhatan kzpdnts csoportellenfl horvtokbl, tbb tanulsgot lehetett leszrni, mint a rivlis eddigi kt vb-meccsbl. Sajt csapata kapcsn azt mondta: extra terhelst nem kapott senki, megfelelen tudtk sztosztani a jtkidt, amit eddig terveztek, az mkdik, biztos benne, hogy ez tovbbra is gy lesz.

A kapusok rendben vannak, az edzsmunka is. Megvan a motivci is, mindenki tudja, mirt van itt s hogy mit kell tennie.

A magyarok cstrtkn Paraguayt 35-12-re, szombaton Kamerunt 39-20-ra gyztk le a csoportkrben, utbbi sikerkkel biztostottk tovbbjutsukat. A Montenegr elleni meccs htfn 20.30-kor kezddik.

Az eladott labdkat nevezte kulcskrdsknt, egyttesnek Kamerun ellen az els flidben 11, a msodikban t technikai hibja volt. A hollandok elleni msodik, mlt vasrnapi felkszlsi tallkozn, amikor jl teljestett a csapat, ht volt, ami szerinte tkletes. Clkitzsknt azt nevezte meg, hogy tzen bell kell maradni.

Ezen a szinten minden hibt azonnal megbntet az ellenfl

? mondta.

A kzpdntbl, ahol a Svdorszg s Horvtorszg, valamint a Kna, Szenegl ketts egyikvel tallkoznak a magyarok Gteborgban, az els kt egyttes kerl majd a negyeddntbe. Ez egyttal j esllyel az olimpiai kvalifikcis tornn val rszvtelt is jelent, mivel a vilgbajnok (francia aranyrem esetn a msodik helyezett) kijut a jv nyri prizsi olimpira, a kvetkez hat csapat pedig ? amelynek mg nincs kvtja, vagy selejtezs helye ? rszt vehet az prilisi selejteztornk egyikn.

Kapcsold
Montenegri kzikapitny a magyarokrl: Van nbizalmuk s a vdelmk is ers
Bojana Popovic szerint mindkt vlogatott szmra most kezddik a vilgbajnoksg.

The post A kzikapitny: Mindenki tudja, mirt van itt first appeared on 24.hu.

Read More

2023-12-04 04:06:42

Ni ruhba ltztt frfiak dntttk le az tdjkapukat

Ugyan a Bibliban szerepl Rebeknak, Izsk felesgnek a Szentrs szerint csak kt fia volt, az ikerpr Jkob s zsau, mgis lteztek lnyai is, radsul kzveszlyes felforgatknak szmtottak a XIX szzadi Walesben. Az gynevezett ?Rebeka-zavargsoknak? a vidken, elssorban a fldbrlk kztt akadtak hvei Wales kzps s nyugati tjain, 1839?1843 kztt. Ebben az idben sokan kzdttek nehzsgekkel, tbbek kztt a rossz termsek s a haszonllatok rnak fluktucija miatt.

Nyerszkedsnek tartottk

A brlknek a brleti djak mellett nsgadt is fizetnik kellett (ezt ma szocilis hozzjrulsi adknt fordtannk), valamint egyhzi dzsmt, radsul a kzfldek elharapz bekertse is megkesertette az letket. Leginkbb azonban az tdjak hbortottk fel ket, amely slyos teherknt nehezedett rjuk, klnsen azokra, akik llataikat vagy termnyket vittk a piacra, illetve a talajjavtshoz elengedhetetlen meszet fuvaroztk.

Az tdjakat beszed kormnytestletek elvileg az utak fenntartsra s javtsra szedtk be a spot, m a np csak nyerszked kufroknak tekintette ket.

Rebeka lnyai akci kzben

Javarszt bksek voltak

Ennek kvetkeztben a bizonyos Merched Beca (azaz ?Rebeka lnyai?) nev szervezet haragja a sarcols leglthatbb fizikai jelei, az tdjkapuk ellen fordult. Nevket Mzes els knyvbl mertettk: ?s megldk Rebekt, s mondk nki: Te mi hgunk! szaporodjl ezerszer val ezerig. s brja a te magod az ellensgeinek kapujt.?(1 Mz 24:60, Kroli Gspr ford.) A tmadsok sorn ugyanis

a gyakran ni ruhba ltztt frfiakat egy Rebekt alakt frfi vezette,

akinek jelenltben egy ritulis jelleg sznjtkot adtak el a feketre mzolt vagy maszkot visel szereplk, s a vgn Rebeka jvhagysval ledntttk a neki s ?gyerekeinek? tjt ll akadlyt.

A felfordulsok javarszt bksek voltak ? leszmtva a kapukban okozott krt ?, de egyre nyltabb tiltakozss vltak, amikor napvilgra kerlt egy sor erszakos incidens s mikor az angol kormny katonkat kldtt a kapuk vdelmre. Az 1843-ra elhal zavargsok nem eredmnyeztek azonnali vltozst a fldbrlk letben, m a kvetkez vben elfogadott trvny nmileg egyszerstette az tdjrendszert s pldul felre cskkentette a mszszlltmnyok utn beszedett sszeget, egyes brleti djak is alacsonyabbak lettek.

Ami ennl taln fontosabb, a ?Rebeka-zavargsok? inspircit adtak walesi radiklisok kvetkez nemzedkeinek s a popkultrban is maradandnak bizonyultak.

The post Ni ruhba ltztt frfiak dntttk le az tdjkapukat first appeared on 24.hu.

Read More

2023-12-04 04:06:34

Ma mr egyetlen szemveggel tbbfle fnytrsi hiba is korriglhat

Napjainkban a lakossg jelents hnyada, kzel fele kzd valamilyen fnytrsi hibval, azonban az orvosi technolgia s az egyre fejlettebb szemveglencsk vrl vre tbb embernek jelentenek megoldst. Ennek eredmnyeknt ma mr olyan specilis szemveglencsket is kszttethetnk, amelyek szinte brmilyen sszetett ltsi problmra kpesek megoldst nyjtani.

A legtbben a sima, egyfkusz szemveglencst hasznljk, ami annyit jelent, hogy az egsz lencse ugyanazt a dioptrit biztostja, brhov is nzznk. Ehhez mrten az els jts a bifoklis lencse volt, melynek als rsze a kzelre ltst, fels rsze a tvolra ltst segtette, majd kisvrtatva megjelent a trifoklis lencse is, ami a kt optikai zna kz bekelte a kzptvra ltst segt szakaszt.

A legjabb eszkz a multifoklis szemveglencse, ami forradalmi mdon segt a klnfle optikai znkban trtn ltsjavuls elrsben.

A multifoklis szemvegek ksztsnl egy olyan tbbfkusz szemveglencse kap helyet a keretben, ami egyszerre oldja meg a kzel- s tvolltsi problmkat, mindemellett les tmenet nlkl biztostja a kztes tvolsgra trtn ltst is. A lencse kt oldaln tallhat terel zna irnytja a ltst. A progresszv lencseknt is emlegetett technolgia tmenet nlkl, szinte szrevehetetlenl biztostja a klnfle optikai znk megfelel ltst, gy minden tvolsgra hasznlhat.

A multifoklis szemveg akkor ajnlott, ha az illetnek kzeli panaszai vannak, ezek a tnetek a 40-50 v krli korosztlynl jelentkeznek.

A multifoklis lencss szemvegek hatalmas knnyebbsget jelenthetnek a htkznapok sorn, ugyanis nem kell 2-3 fle szemveget cserlgetnnk. Ezt a lencsetpust knnyebb megszokni, mint a bifoklist, de mivel tbb optikai znn osztozik a lencse, nmikpp tbb fejmozgst ignyelnek.

A multifoklis szemveg tanulsi ideje jellemzen nhny rtl nhny hetes intervallumig terjed, ha viszont ez nem sikerl, sajnos csak a szemvegek cserlgetse marad megoldsknt. A megszoks ideje alatt nem ajnlott cserlgetni a szemvegeket, gy sztnzve magunkat az alkalmazkodsra. A lencsk ra meglehetsen szles skln mozog.

Tovbbi cikkek a tmban:

A tbbfunkcis olvasszemvegek lnyege: Ezen termkek szmos tvolsgban kpesek les kpet biztostani, lehetv tve tbb feladat egyidej vagy gyors egyms utni elltst.

Kt szemveg egyben, a fnyrzkeny lencse: A fnyrzkeny lencsk az aktulis fnyviszonyoknak megfelelen sttednek s vilgosodnak, nem kell kt szemveget magunknl hordani s cserlgetni.

Szponzorlt tartalom

Az Ofotrt Magyarorszg legnagyobb optikai hlzataknt kzel 100 zlettel vrja vsrlit orszgszerte, mr tbb mint 70 ve. zleteinek mindegyike az orszgos minsgi elrsoknak megfelel szolgltatsokkal, szles vlasztkkal s kedvez akcikkal vrja vsrlit az v minden napjn.

A cikk a GrandVision tmogatsval kszlt.

The post Ma mr egyetlen szemveggel tbbfle fnytrsi hiba is korriglhat first appeared on 24.hu.

Read More

2023-12-04 04:06:27

Commonwealth Games: Gold Coast mayor scraps bid for 2026 event

The event is in doubt after the state of Victoria withdrew from hosting duties over spiralling costs.

Read More

2023-12-04 02:08:02

Rizz named word of the year 2023 by Oxford University Press

Slang for romantic appeal or charm beat Swiftie and situationship in Oxford dictionary award.

Read More

2023-12-04 02:07:58

A knyvelknek sokkal fontosabb dolgaik is lennnek, de ma mr senki nem ll az tjukba

A vllalkozk s a knyvelk letben az adminisztrci s klnsen a szmlzs komoly terhet, nem ritkn rmlmot jelent: gy gondolunk r, mint egy olyan szksges rosszra, ami rengeteg idt s energit emszt fel. Br a knyvelknek mindez hozztartozik a munkakrkhz, termszetesen ez rjuk is igaz lehet. Brcsak ltezne a fentiekre egy olyan mdszer, ami nemcsak megknnyti a dolgukat, de egy teljesen j perspektvt is nyit a knyvels vilgban.

A digitalizci bekszntvel a knyvels vilga is talakulsra knyszerlt. Az online szmlzprogramok mr nemcsak a szmlk killtsban segtenek, hanem egy integrlt rendszert kpeznek, amely a teljes pnzgyi adminisztrcit knnyedn kezeli. Az online szmlzprogramok j genercija pedig mr olyan eszkzket knl, amelyek a mindennapi feladatokat is megknnytik, cskkentik a hibzs lehetsgt, s a knyvelst egy sokkal hatkonyabb s tlthatbb terlett vltoztatjk. Ezek a programok nemcsak arrl szlnak, hogy digitalizljuk a szmlkat s nyomon kvessk a tranzakcikat. Olyan fordulatot hoznak, ami minimalizlja a manulis munka mennyisgt s nveli a pontossgot. Nem kell tbb a paprok s fjlok rengetegben bolyongani egyetlen rva szmla felkutatsa miatt.

Knyvelknt a digitlis megoldsok nem csupn a munkt knnytik meg, hanem lehetsget adnak arra, hogy magasabb szint szolgltatst vgezzenek. Az j szemllet lehetv teszi, hogy tbb idt fordthass az gyfelekkel val kapcsolattartsra, tancsadsra, s valdi, stratgiai rtket nyjts nekik.

Az online szmlzprogramok s a digitlis megoldsok nemcsak a knyvelk de gyfeleik lett is megknnytik. A knyvelktl ma mr tbbet vrnak el az gyfelek:

Segtsget abban, hogy milyen adzsi formt vlasszanak,
a cgk pnzgyi tlthatsgt biztostsk,
kimutatsokkal segtsk a stratgiai dntseket, likviditstervezsben tmogassk ket.

A mai knyvelk munkja az adatrgztsnl jval komplexebb, s ha nem dolgozik a kezk al a sok automatizmus, pp a fontos feladatokra marad a legkevesebb idejk. A klnbz fintech vllalkozsok platformjai nem csupn idt s pnzt takartanak meg, hanem lehetv teszik a preczebb, tlthatbb munkavgzst is. Az automatizmusok minimalizljk az emberi munkt, gy a hibzsi lehetsget is.

Az online pnzgyi adatkapcsolatnak ksznheten a szmlzsi fikot ma mr a legtbb knyvelszoftverrel ssze lehet ktni, gy a szmlk s adatok automatikusan tkerlhetnek, a knyvel pedig vals idben, minden informci ismeretben vgezheti a knyvelsi munkt. Az online szmlzval integrltan mkd pnzgyi s kltsgnyilvntart rendszerek segtsgvel a knyvel teljes kpet adhat gyfelnek a vllalkozsrl, s egyttal ?egy helyen? kezelhet minden szmlt s pnzgyi adatot, amelyek a dntselksztst s tancsadst knnytik meg.

Mindezeken tl a digitlis megoldsok lehetsget adnak arra, hogy a knyvelk s gyfeleik kztti kapcsolat valdi mlysge s hatkonysga fejldjn. Az j szemllet lehetv teszi, hogy tbb idt fordthassanak az gyfelekkel val kapcsolattartsra, tancsadsra, s valdi, stratgiai rtket nyjtsanak nekik.

Szponzorlt tartalom

A Szmlzz.hu a digitlis kor hajnaltl kezdve szolglja a magyar vllalkozkat. A fintech cg knnyen kezelhet, biztonsgos s egyre okosabb, integrlt platformot biztost szmukra. A Szmlzz.hu clja ? az elhangzottaknak megfelelen -, hogy idt s energit sproljon meg gyfeleinek, legyenek azok egyni vllalkozk, a kkv-szektor kpviseli vagy nagyvllalatok.

A cikk a Szmlzz.hu tmogatsval kszlt.

The post A knyvelknek sokkal fontosabb dolgaik is lennnek, de ma mr senki nem ll az tjukba first appeared on 24.hu.

Read More

2023-12-04 02:07:31

Nearly 50 killed by Tanzania floods and landslides

The president sends in security forces after 47 die and 80 are wounded in Hanang district.

Read More

2023-12-04 01:06:28

A young couple's ordeal captivates Chinese internet

Their struggles mirror the dashed hopes of so many people confronting a slowing economy.

Read More

2023-12-04 01:06:25

Megvan, kik verekszenek a Sztrbox dntjben, s a kk majom is sznre lpett

Lassan vge a celebek pofozkodsnak, a Sztrbox dntjbe verekedte magt vasrnap este a hrom nyertes.

Read More

2023-12-04 00:07:08

Megvannak a Sztrban sztr leszek! dntsei

Jv vasrnap eldl, ki nyeri az vadot.

Read More

2023-12-04 00:06:50

Kzel 50 ember meghalt s rengetegen megsrltek Tanznia szaki rszn fldcsuszamlsokban

Kelet-Afrika orszgai hetek ta znvzszer eszsekkel s rvizekkel kzdenek az El Nino idjrsi jelensg miatt.

Read More

2023-12-04 00:06:44

South Africa: The region where political violence is on the rise ahead of elections

The BBC's Fergal Keane returns ahead of elections next year - 30 years since apartheid ended.

Read More

2023-12-04 00:06:39

A karcsony s a HONOR tkletes prosts, ha okostelefont, tabletet vagy okosrt vsrolnl!

A HONOR Magic5 Pro pldul egy cscskategris, prmium telefon ngy kamerval, remek hardverrel s vagny funkcikkal. Idelis ajndk elegns, szimmetrikus, duplaves, ultrakeskeny kialaktsval, radsul kifejezetten knny s vkony is: csupn 220 gramm s 8,7 mm vastag. Knnyen csomagolhat, s a kibonts utn hen szolglja majd boldog j tulajdonost!

A pihens sokaknak filmezssel, sorozatozssal jr, s erre is tkletes. HDR10+ s az IMAX Enhanced minstseivel moziszer filmlmnyt knl a kellemes kikapcsoldshoz, lnk sznekkel, pazar hangzssal s tiszta kppel. A TV Rheinland ltal is elismert eszkz a szemeket sem terheli annyira, ugyanis kevesebb kkfnyt bocst ki. Ezen tl a napszakhoz igaztja a fnyer, imitlva a termszetes fny dinamikus vltozst, ami azt jelenti, hogy a bejgli elpuszttsa s a sorozatok ledarlsa kellemesebben zajlik majd. Fantasztikus kamerarendszere kt 50MP-es, szles s ultraszles ltszg, valamint egy 50MP-es telekamerj lencsbl ll, amikkel gynyr kpeket lehet lni, mr ott, az ajndkozs pillanatban is Az j HONOR Image Engine j algoritmusa pedig a kedveztlen fnyviszonyok kztt is j minsg kpeket alkot, gy a meghitt estk is ugyanolyan jl elevenedhetnek meg a kpeken, mint a jl megvilgtott karcsonyi vacsora.

A HONOR 90 is tkletes vlaszts lehet, fleg, ha szerettnk, bartunk tartalomalkot. Karcsonykor amgy is rengeteg kpet s videt lehet kszteni, a 200MP-es kamera pedig erre idelis. A beptett technolgiknak ksznheten a rossz fnyviszonyok kztt is tiszta, vilgos kpeket alkot, gy a mgikus, misztikus tl is megelevenedhet, ahogy a kellemes, karcsonyi vacsora is.

Honor

Nincs ksleltets sem, gy a kamera pontosan azt rkti majd meg, amit lt a gomb lenyomsakor: a forr finomsgokat, a boldog tekinteteket, a hull hpihket. A beptett portr md jl kivehet arcvonsokkal s autentikus bokeh hatssal segti, hogy remek kpek szlessenek az alanyokrl. Tartalomalkotshoz idelis 15 msodperces, posztolsra ksz videkat gyrt vlog asszisztens, aminek alkotsai azonnal replhetnek is a kzssgi mdira, megosztva msokkal a kellemes hangulatot. A kszlk radsul mindezt, s mg tbb prmium funkcit is kedvez ron knl, gy egy prmium funkcij kszlket lehet nem prmium ron vsrolni. A Telekomnl most kedvez ron lehet hozzjutni a HONOR 90-hez.

Fiatalok els kszlke lehet HONOR 90 Lite s a HONOR X8a okostelefon is akr. Stabil, megbzhat s egsz nap brja akkumultora, gy jl jhet a tanulshoz vagy a hossz napokhoz. A fentiekkel s a gyors tltssel egytt radsul idsebbeknek is tkletes lehet, hogy egy remek kszlklmnyben lehessen rszk.

A HONOR Pad X9 tablettel sem lehet mellnylni, elvgre elegns kialaktsval, tiszta, les kpvel egyszeren kivl vlaszts. 11,5 hvelykes kijelz s 128GB trhely gondoskodnak a minsgi lmnyekrl, akr munkrl, akr htkznapi hasznlatrl van sz. A magas kpfrisstsnek ksznheten zkkenmentes a hasznlata, gy szuper rajta filmezni is ? amibl lehet bven most karcsonykor! Most radsul a Yettelnl s a Vodafone-nl december vgig HONOR Magic5 Pro mell jr egy HONOR Pad X9 is, ami mg egy plusz ajndkot jelenthet!

Honor

Vgl, de nem utolssorban a HONOR Watch 4 okosra teheti kellemesebb az nnepeket, praktikus, knyelmes s stlusos opcit knlva nem csak az edzshez ? ami sokunkra rfrhet a lakomk utn ?, hanem az zenetek s hvsok kezelshez is. Stlusos formatervezsvel, precz funkciival s pazar kijelzjvel mindent tud, amit egy ilyen ktynek tudnia kell.

Honor

A HONOR bven knl lehetsgeket arra, hogy hasznos, minsgi ajndkokkal kedveskedj szeretteidnek! Csapj le valamelyik opcira!

Tovbbi informcik a HONOR hivatalos honlapjn olvashatk.

The post A karcsony s a HONOR tkletes prosts, ha okostelefont, tabletet vagy okosrt vsrolnl! first appeared on 24.hu.

Read More

2023-12-04 00:06:09

Az Atltico jtkosa dnttte el a rangadt ? a Barca javra

Gyakorlatilag el is bcszott a madridiaktl...

Read More

2023-12-03 23:07:26

Tth Andi szexi miniruhban trt vissza, felrobbantotta a stdit - vide

Elkpeszt volt a produkcija.

Read More

2023-12-03 23:07:15

Sallait becserltk, tovbb tart a Leverkusen elkpeszt sorozata

Xabi Alonso csapata az idei szezonban mg mindig sorozatban veretlen.

Read More

2023-12-03 23:07:11

Rangadt nyert az Inter, jra az lre llt

Simn nyert a Fradi eurpai ellenfele is.

Read More

2023-12-03 23:07:07

vek ta nem ll szba egymssal Tth Andi s Tth Gabi

Nagyon sszevesztek.

Read More

2023-12-03 23:07:04

A Barcelona a korbbi Atltico-jtkos megalz gljval nyerte a rangadt

A kataln csapat cserekapusa risi vdseket mutatott be a meccsen.

Read More

2023-12-03 23:07:00

Az Atltico jtkosa dnttte el a rangadt ? a Barca javra

Gyakorlatilag el is bcszott a madridiaktl...

Read More

2023-12-03 23:06:35

A brit lgier feldert replseket kezd a tszok holltnek kidertsre

A tzsznetnek vge, jrakezddtek a harcok.

Read More

2023-12-03 23:06:28

A brit lgier feldert replseket kezd a tszok holltnek kidertsre

A tzsznetnek vge, jrakezddtek a harcok.

Read More

2023-12-03 23:06:16

Sztrdmping a Sztrban sztr leszek! eldntjben: me, a legizgalmasabb pillanatok fotkon

Izgalmas a Sztrban sztr leszek! eldntje. Mlt hten Kll Babett versenyzje, Tasi Dvid bcszott, de Karapancsev Kristf, Nagy Alexa, Szchenyi Lili, Szologjan Edgar s Halsz Rebeka kzdenek a dntbe jutsrt.

Read More

2023-12-03 23:06:14

Knnyfakaszt pillanatok a Sztrboxban: rszmoltak Pintr Tiborra, elcsukl hangon desapjnak zent a gyztes, rpa Attila

Lezajlott a mrkzs rpa Attila s Pintr Tibor Tenya kztt a Sztrboxban vasrnap este.

Read More

2023-12-03 23:06:12

Dbbent csend a stdiban, sszetrt egy lom: esett ki a Sztrban sztr leszek! eldntjben

Vget rt a Sztrban sztr leszek! eldntje. A msorbl tvozott.

Read More

2023-12-03 23:06:10

A brit lgier feldert replseket kezd a tszok holltnek kidertsre

A tzsznetnek vge, jrakezddtek a harcok.

Read More

2023-12-03 23:06:08

Sztrdmping a Sztrban sztr leszek! eldntjben: me, a legizgalmasabb pillanatok fotkon

Izgalmas a Sztrban sztr leszek! eldntje. Mlt hten Kll Babett versenyzje, Tasi Dvid bcszott, de Karapancsev Kristf, Nagy Alexa, Szchenyi Lili, Szologjan Edgar s Halsz Rebeka kzdenek a dntbe jutsrt.

Read More

2023-12-03 23:06:07

Knnyfakaszt pillanatok a Sztrboxban: rszmoltak Pintr Tiborra, elcsukl hangon desapjnak zent a gyztes, rpa Attila

Lezajlott a mrkzs rpa Attila s Pintr Tibor Tenya kztt a Sztrboxban vasrnap este.

Read More

2023-12-03 23:06:06

Dbbent csend a stdiban, sszetrt egy lom: esett ki a Sztrban sztr leszek! eldntjben

Vget rt a Sztrban sztr leszek! eldntje. A msorbl tvozott.

Read More

2023-12-03 23:06:02

Olasz helyett magyar zszlval kszntttk Giorgia Melonit Belgrdban

Megkavarta a szerb protokollfelelsket a sok piros-fehr-zld.

Read More

2023-12-03 22:08:51

tven ve elvesztett bartjt tallta meg egy ids frfi, amikor meccsen vletlenl mell lt

Kt egykori iskolai bart lett a Liverpool Eurpa Liga-meccsnek legnagyobb nyertese.

Read More

2023-12-03 22:08:45

Olasz helyett magyar zszlval kszntttk Giorgia Melonit Belgrdban

Megkavarta a szerb protokollfelelsket a sok piros-fehr-zld.

Read More

2023-12-03 22:08:43

Vletlenl egy ChatGPT ltal rt trvnyt fogadtak el Brazliban

A tancs tagja elhallgatta, hogy a chatbottal ratta meg a szveget.

Read More

2023-12-03 22:08:36

Durva viden, ahogy elveszti uralmt a jrm fltt egy nyerges vontat sofrje

Nem sokon mlt, hogy tragdia legyen belle.

Read More

2023-12-03 22:08:23

Elhallgat idn a zene a nmet karcsonyi vsrokon

Tl drgk a jogdjak.

Read More

2023-12-03 22:08:16

Hatalmas bejelents: kiderlt, mikor indul a Next Top Model Hungary a TV2-n

rdg Nra felfedte a vrva vrt titkot.

Read More

2023-12-03 22:08:08

Meztelenl mutogatja magt, ezzel keres pnzt az RTL Klub sztrja - fotk

Megmutatjuk.

Read More

2023-12-03 22:08:03

Lajtai Kati bugyijt kvetelte Majka - vide

Mindenkit meglepett a viselkedsvel.

Read More

2023-12-03 22:07:56

Nagyon knosan viselkedett egymssal Tth Andi s Marics Peti a TV2 stdijban

Viharos volt a szaktsuk, azta sincsenek jban.

Read More

2023-12-03 22:07:50

Kt magyart vett rizetbe az r rendrsg, miutn nyolcmilli eur rtk heroint talltak egy rajtats sorn

Egy negyvenes veiben s egy hatvanas veiben jr frfit vett rizetbe pnteken az r rendrsg, miutn egy rajtats sorn nyolcmilli eur rtk heroinszlltmnyt talltak a dublini Weston repltren ? rja a helyi sajtra hivatkozva a hvg.hu. A kt frfi rizetbevtelrl tbbi kztt a BBC is beszmolt: a hrek szerint a kbtszer-kereskedelemet tilt trvny alapjn tartjk ket rizetben, egyelre legfeljebb ht napig.

Egybehangz sajtrteslsek szerint a kbtszert egy csaldi alapon szervezd dublini bnbanda szerezte be, amely a Kinahan bnszervezethez is kthet.

A hvg.hu gy rteslt, hogy

magyar szla is lehet az gynek. A kbtszerfogsrl kszlt rendrsgi fotn ltni, hogy egy kisreplgppel szlltottk a drogot a csempszek. Habr a kisgp lajstromjele nem ltszik a kpeken, a festett mintzat megszlalsig hasonlt egy magyar gpre. A lap meg is kereste a gp tulajt, aki azt mondta, nem tud az gyrl, a hatsgok sem kerestk. Azt is elmondta, hogy a fot alapjn nem kizrt, hogy az gprl van sz, azt ugyanis egy hete klcsnadta hasznlatra egy ismersn keresztl.

A hvg.hu az r hatsgoknl is rdekldtt, hogy valban magyar llampolgrokat tartztattak-e le, m erre nem kaptak vlaszt.

The post Kt magyart vett rizetbe az r rendrsg, miutn nyolcmilli eur rtk heroint talltak egy rajtats sorn first appeared on 24.hu.

Read More

2023-12-03 22:07:23

Elhallgatnak a nmet karcsonyi vsrok

Idn zene nlkl rendezik meg a karcsonyi vsrok nagy rszt Nmetorszgban, mert az eladmvszek jogait kpvisel szervezet, a GEMA risi mrtkben megdrgtotta a licenszeket, rja a Euronews.

A berlini karcsonyi vsr fszervezje szerint a megemelt jogdjakat nem tudjk kifizetni, ezrt inkbb nem szl a zene a vsr alatt. A Euronews ltal megkrdezett vendgek szerint hangulattalan a vsrozs zene nlkl, de olyan is akad, aki szerint azrt sok volt mr nha a karcsonyi zenbl korbban.

The post Elhallgatnak a nmet karcsonyi vsrok first appeared on 24.hu.

Read More

2023-12-03 22:07:18

Az izraeli hadsereg kiterjeszti hadmvelett a Gzai vezet egszre

Az izraeli hadsereg a radiklis iszlamista Hamsz ellen indtott hadmvelett kiterjeszti a Gzai vezet egszre ? jelentette be vasrnap este Daniel Hagari, az izraeli hadsereg szvivje Tel-Avivban.

Az IDF (izraeli vdelmi erk) kiterjeszti szrazfldi mvelett a Hamsz kzpontjai ellen szerte a Gzai vezetben. Az erink szemtl szembe kerlnek a terroristkkal s vgeznek velk

? tette hozz Hagari.

(MTI)

The post Az izraeli hadsereg kiterjeszti hadmvelett a Gzai vezet egszre first appeared on 24.hu.

Read More

2023-12-03 22:07:11

A gdiek tovbbra sem tudnak aludni a Samsung-gyr miatt

Br pnteken ugyan a Pest Vrmegyei Kormnyhivatal felfggesztette a gdi Samsung-gyr jszakai mkdst a hatrrtket tllp zajszint miatt, a Gd-RT vrosvd egyeslet szerintk a korltozs csak az egyik rgi kaznhzat s a httornyot rinti. Az egyeslet szerint lehet, hogy a httorony s a rgi kaznhz lell jszakra, de a nyolcvannl tbb tovbbi zajforrs nem, ezrt az elviselhetetlen dbrgs szerintk jszaka tovbbra is hallhat.

?jszaka is mkdni fog a gyr, ahogy mkdtt tegnap jjel is? ? mondta Bodnr Zsuzsa, az egyeslet alelnke az RTL Hradnak, gy sokan tovbbra sem tudnak aludni jszaknknt Gdn.

A Samsung gyr havonta tbb mint 6 milli darab akkumultorcellt szllt, elssorban az eurpai gazdasgi trsgbeli fogyasztknak, s 1200 j kzvetlen munkahelyet teremtett, m a kormny ltal ltrehozott klnleges gazdasgi vezet miatt az adbevtelek nem a helyiekhez kerlnek.

The post A gdiek tovbbra sem tudnak aludni a Samsung-gyr miatt first appeared on 24.hu.

Read More

2023-12-03 22:07:05

Izrael a teljes gzai vezetet lerohanja, nehz napok jnnek

Az izraeli hadsereg a radiklis iszlamista Hamsz ellen indtott hadmvelett kiterjeszti a Gzai vezet egszre - jelentette be vasrnap este Daniel Hagari, az izraeli hadsereg szvivje Tel-Avivban.

Read More

2023-12-03 22:06:59

Tntetk zavartk meg a brsszeli klmacscsot

Tbb ezer klmaaktivita vonult fel Brsszel belvrosban az ghajlatvltozs veszlyeire figyelmeztetve, s azrt, hogy hatrozottabb fellpst kveteljenek az ghajlatvltozs elleni kzdelemben - jelentette a La Libre Belgique cm francia nyelv belga napilap internetes oldaln vasrnap.

Read More

2023-12-03 22:06:53

15 ksszrssal ltk meg a frfit, akinek szombaton talltk meg a holttestt

A gyilkos egy disznlba rejtette az ldozatt.

Read More

2023-12-03 22:06:46

Durva viden, ahogy elveszti uralmt a jrm fltt egy nyerges vontat sofrje

Nem sokon mlt, hogy tragdia legyen belle.

Read More

2023-12-03 22:06:44

Hrom hnapos csecsemt lt meg egy hibrid farkas Alabamban

Fokozottan veszlyes ilyen llatot tartani.

Read More

2023-12-03 22:06:39

Kateg�ri�k: •   Egyb   •   lls - Munka   •   lls - Munka - Tvmunka   •   llat - Nvny   •   Aut, motor, jrm   •   Baba, mama   •   Btor, lakberendezs   •   Csald, szabadid   •   Dsztrgy, ajndk   •   Egszsg   •   Elektronika   •   Gp, szerszm   •   Hztarts, kert   •   Hobbi   •   Ingatlan - elad   •   Ingatlan - kiad   •   Ingyen elvihet, csere   •   Internet   •   Knyv - Fot - Film   •   Mobil   •   Oktats   •   ra, kszer   •   Rgisg   •   Ruhzat, cip   •   Sport, sporteszkz   •   Szmtstechnika   •   Szolgltats   •   Szrakozs, programok   •   Trskeres   •   Trskeres (komoly kapcsolat)   •   Utazs, dls   •   zlet - Vllalkozs   •   Zene, hangszer  


tegnap, 2 napja, 3 napja, 4 napja, 5 napja, 6 napja